homepage-werkplaats.jpg

Jatec is sinds haar oprichting in 1985 een betrokken partner voor de Nederlandse maakindustrie. Door een focus op klantgerichtheid en flexibiliteit heeft Jatec zich ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van enkel stuks of kleine series van onderdelen of assemblages met een korte levertijd.  Voor bedrijven waarvan elk product in meer of mindere mate aan de wensen van de klant moet worden aangepast, is Jatec de aangewezen leverancier. Klanten van Jatec zijn dan ook niet alleen succesvol in bijvoorbeeld de verpakkingsindustrie, voedselverwerkende systemen en printing industrie, maar ook in de scheepsbouw of onderhoud.

Bij Jatec leveren we kwali-tijd. Onze klanten hebben harde deadlines voor het leveren aan hun klanten of het opstarten van de productielijn. Het juiste onderdeel of assemblage met de juiste specificatie op het juiste tijdstip is daarvoor essentieel. Daarin ondersteunt Jatec haar klanten door onderdelen en sub-assemblages op kwali-tijd te leveren. 
Zo nodig helpen we onze klanten graag “uit de brand” als er op het laatste moment nog een onderdeel moet worden aangepast of nabesteld. Jatec biedt hiervoor fast-lane service op basis van haar vakmensen in de conventionele verspaning  en de flexibiliteit van de CNC-gebaseerde verspaning.

“Beloofd is beloofd” staat hoog in het vaandel bij Jatec. Als we zeggen dat we het kunnen, dan doen we dat ook. Ook als het een grotere inspanning vraagt dan verwacht. Door deze cultuur is een topteam van bovengemiddeld niveau ontwikkeld binnen Jatec. Altijd bereid de uitdaging op te pakken en waar te maken.
De organisatie van het bedrijf sluit daar op aan. De daadkrachtige dagelijkse leiding zorgt voor een direct aansturing en verdere ontwikkeling van de medewerkers in de productie, zodat de klanten van Jatec optimaal bediend worden.

 

Privacyverklaring.

Jatec neemt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in acht. Lees de details in onze privacyverklaring.

Jatec-gebouw

medewerker4