homepage-werkplaats.jpg

Vacatures:

Jatec ontwikkelt zich razendsnel. Omdat we steeds nieuwe frees- en draaibanken in gebruik nemen zoeken we versterking van ons team met CNC-frezers. Klik op de vacatureomschrijving en neem contact met ons op.

Ook voor het bedrijfsburo zoeken we een nieuwe collega (m/v). Bij jij de werkvoorbereider/projectmanager (vacatureomschrijving) die wij zoeken, neem dan snel contact met ons op. 

  

Jatec: Nauwkeurige Mechanica, Snel en Flexibel.

Welkom bij Jatec, uw partner voor de productie en assemblage van fijnmechanische onderdelen en assemblages. Onze klanten zijn bedrijven die klant-specifieke oplossingen produceren op het gebied van verpakkingsmachines, off-shore,  drukmachines, automotive toepassingen, voedselverwerking, enzovoort.

Wij begrijpen dat u op Jatec vertrouwt voor het tijdig aanleveren van de juiste kwaliteit onderdelen en sub-samenstellingen in uw assemblageproces. Wij begrijpen dat uw levertijd afhangt van onze leverbetrouwbaarheid. En dat het stilstaan van uw proces niet alleen kosten met zich mee brengt, maar ook een ontevreden klant.

Daarom leveren wij standaard enkel stuks of kleine series binnen 3 tot 4 weken en staat er een spoedstraat voor u klaar om u te ondersteunen bij onverhoopte escalaties in uw proces. Dat is wat Jatec verstaat onder Accurate Mechanics, Fast en Flexible.

Onderdelen
productie

Assemblage &
Supply Chain
Management

Spoedstraat & 
Proto-leveringen

homeblok-fastlane

homeblok-assemblage

homeblok-productie