homepage-detail.jpg

Vacatures:

Net als in 2018 verwachten we bij Jatec ook in 2019 te groeien.  Daarom zijn we continue op zoek naar versterking van ons team met CNC-frezers. Klik op de vacatureomschrijving en neem contact met ons op.

Daarnaast zoeken we naar een productievoorbereider, technoloog & leermeester in de verspaning. Iemand die continu wil en kan verbeteren. Zowel de mensen (als leermeester voor onze jongens in opleiding), de werkwijze, de freesprogramma's of de infrastructuur (machines, gereedschap, etc.). We zoeken iemand met kennis van verspaning, die zelfstandig zijn werkzaamheden kan indelen en teamspeler die het leuk vindt om elkaar en ons bedrijf beter te maken. We hebben nog geen exacte functieomschrijving maar als je je nu al aangesproken voelt, neem dan contact op en vraag naar Johan of Augustijn. 

 

Jatec: Nauwkeurige Mechanica, Snel en Flexibel.

Welkom bij Jatec, uw partner voor de productie en assemblage van fijnmechanische onderdelen en assemblages. Onze klanten zijn bedrijven die klant-specifieke oplossingen produceren op het gebied van verpakkingsmachines, off-shore,  drukmachines, automotive toepassingen, voedselverwerking, enzovoort.

Wij begrijpen dat u op Jatec vertrouwt voor het tijdig aanleveren van de juiste kwaliteit onderdelen en sub-samenstellingen in uw assemblageproces. Wij begrijpen dat uw levertijd afhangt van onze leverbetrouwbaarheid. En dat het stilstaan van uw proces niet alleen kosten met zich mee brengt, maar ook een ontevreden klant.

Daarom leveren wij standaard enkel stuks of kleine series binnen 3 tot 4 weken en staat er een spoedstraat voor u klaar om u te ondersteunen bij onverhoopte escalaties in uw proces. Dat is wat Jatec verstaat onder Accurate Mechanics, Fast en Flexible.

Onderdelen
productie

Assemblage &
Supply Chain
Management

Spoedstraat & 
Proto-leveringen

homeblok-fastlane

homeblok-assemblage

homeblok-productie